Monday, October 7, 2013

VSDC Free Video Converter Stáhnout

VSDC Free Video Converter je rychlý, silný, rys-bohatý a bezstarostný-až k-master Multiformátová video konvertor.
Jeho hlavním cílem je upravit a převést video soubory z jednoho formátu do druhého. Všechny populární video formáty jsou podporovány, jako je například DVD, AVI, QuickTime video (MOV, QT, MP4 a M4V), MPEG, WMV, FLV, Matroska Video (MKV), RealVideo (RM a RMVB), mobilní video (3GP a 3G2 ), AMV, HD-video (H.264/AVC, AVCHD/MTS/M2TS, TOD / MOD a TS) a další. Veškeré audio a video kodeky jsou podporovány, včetně DivX, H.264/AVC, MP3 a AAC.
Podpora všech důležitých formátů (včetně HD-video) Všechny populární video formáty jsou podporovány, včetně HD videa (H.264/AVC, AVCHD, MKV, TOD / MOD, TS), a všechny video a audio kodeky. Podporované formáty: DVD, AVI, MPEG, WMV a ASF, FLV a SWF, MOV, MP4 a M4V, RM a RMVB, 3GP, AMV a další.
Pokročilé přednastavení exportu Používání vývozních předvoleb můžete zvolit kvalitu a formát videa, které chcete, aniž byste museli myslet dvakrát. Aplikace má obrovské množství předvoleb zahrnujících všechny formáty a multimediální zařízení. Můžete snadno upravovat sami nebo si vytvořit vlastní.
Schopnost ukládat audio, stejně jako jednotlivé snímky z videa Nyní můžete uložit zvukovou stopu nebo jeho část z video souboru a vytvořit si vlastní soundtrack v jakémkoliv audio formátu. Můžete také snadno ukládat jednotlivé snímky z videa do počítače.
VSDC Free Video Converter Stáhnout

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.