Monday, October 7, 2013

VSDC Free Video Converter indir

VSDC Free Video Converter, hızlı, güçlü, zengin özelliklere sahip ve kolay ana mülti video dönüştürücü.
Ana amacı başka bir bir biçimden diğerine video dosyalarını düzenlemek ve dönüştürmek için. Tüm popüler video formatlarını DVD, AVI, QuickTime Video (MOV, QT, MP4 ve M4V), MPEG, WMV, FLV, Matroska Video (MKV), RealVideo (RM ve RMVB), Mobil video (3GP ve 3G2 gibi, desteklenir ), AMV, HD-video (H.264/AVC, AVCHD/MTS/M2TS, TOD / MOD ve TS) ve daha fazlası. Her türlü video ve ses codec DivX, H.264/AVC, MP3 ve AAC de dahil olmak üzere, desteklenmektedir.
Tüm formatlar (HD-video dahil) için destek Tüm popüler video formatlarını HD video (H.264/AVC, AVCHD, MKV, TOD / MOD, TS), ve tüm video ve ses codec dahil desteklenmektedir. Desteklenen formatlar: DVD, AVI, MPEG, WMV ve ASF, FLV ve SWF, MOV, MP4 ve M4V, RM ve RMVB, 3GP, AMV ve daha fazlası.
Gelişmiş ihracat hazır Ihracat hazır kullanarak, iki kez düşünmek zorunda kalmadan istediğiniz video kalitesini ve biçimini seçebilirsiniz. Uygulama tüm formatları ve multimedya cihazları kapsayan hazır büyük bir numarası vardır. Kolayca kendiniz düzenleyebilir veya kendi oluşturabilirsiniz.
Videolardan ses hem de tek tek kare kaydetmek için Beceri Şimdi bir video dosyasından ses veya bir kısmını kaydetmek ve herhangi bir ses formatı kendi film müziği oluşturabilirsiniz. Ayrıca kolayca bilgisayarınıza bir video tek tek kare kaydedebilirsiniz.
VSDC Free Video Converter indir

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.